Companii

thumbs

ZF/ Raiffeisen Branduri romanesti. Marcel Anghel, fondator si director general al Qubiz: Nu am vrut sa predau sau sa plec din tara, asa ca am mers in antreprenoriat. Marcel Anghel vrea sa investeasca intre 20 si 30 milioane de euro intr-un campus la Oradea pentru tinerii care vor sa intre in domeniul IT

23.09.2019, 16:35 Sursa: zf.ro

Antreprenorul Marcel Anghel are o experienta de 30 de ani in industria IT, dupa ce a deschis prima companie cand avea 23 de ani. In prezent, omul de afaceri detine Qubiz, companie fondata in 2008 la Oradea, specializata in furnizarea de solutii si servicii IT in regim outsourcing si una dintre cele mai dinamice firme din Europa. Fondatorul companiei a povestit cum a ajuns la brandul companiei si ce planuri de dezvoltare are la conferinta Branduri romanesti, organizata la Oradea de Ziarul Financiar in parteneriat cu Raiffeisen Bank Romania. "Sunt in IT de 30 de ani. Romania nu avea atunci nicio firma de IT. Eu am ajuns la antreprenoriat pentru ca nu am avut alta optiune. Am inceput o firma de IT la 23 de ani. Nu am pasit in antreprenoriat pentru ca m-au pregatit parintii. Nu am vrut sa merg in invatamant sau sa plec din tara, asa ca am mers in antreprenoriat", a spus Marcel Anghel.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare