Companii

thumbs

Margit Leidinger, fondator & CEO Finalit: Cautam un master francizat in Romania pentru ca nu putem face totul singuri din Austria

21.10.2019, 12:50 Sursa: zf.ro

Finalit, compania austriaca care are in portofoliu produse si servicii pentru curatarea suprafetelor din piatra, cauta un master francizat pentru a intra pe piata din Romania, a spus Margit Leidinger, fondator & CEO Finalit, in cadrul conferintei Franchise Connection 2019. "Cautam un master francizat in Romania pentru ca nu putem face totul din Austria. Am avut cateva proiecte aici si am observat ca piata are potential. Credem ca atunci cand vom avea cerere mare pe piata din Romania va fi important sa avem parteneri locali care sa stie cum sa faca lucrurile, sa stie ce sa faca cu diverse tipuri de piatra", a spus Margit Leidinger.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare