Companii

thumbs

Angela Sterling, fondator & CEO Lingotot: Educatia este un domeniu foarte ofertant pe zona de francize si cred ca Romania este pregatita pentru centrele noastre

21.10.2019, 13:03 Sursa: zf.ro

Educatia este un domeniu foarte ofertant pe zona de francize si cred ca Romania este pregatita pentru centrele noastre, a declarat Angela Sterling, fondator & CEO Lingotot. Este o franciza pe educatie, invatam limbi straine. Am fost profesoara, am lucrat in Scotia, Dubai, Orientul Mijlociu, si mi-a placut la nebunie. Apoi am avut un copil si am inceput sa caut solutii pentru a preda copiilor limbi straine, desi nu suntem o cultura obisnuita sa invete limbi straine. Am pornit afacerea in recesiune si lucrurile au mers mult mai repede decat ma asteptam. Dupa a treia lectie am fost intrebata daca ma voi extinde in franciza.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare