Companii

thumbs

Eric Wakker, fondator & partener PowerSlim: Cautam un master francizat pentru a intra pe piata din Romania si a ne extinde. Investitia este intre 200.000-250.000 de euro

21.10.2019, 13:41 Sursa: zf.ro

Compania PowerSlim, dezvoltata de antreprenorul Eric Wakker in urma cu 15 ani in Belgia, cauta master francizat pentru a intra pe piata din Romania si pentru a se extinde mai apoi. De asemenea, investitia intr-o franciza PowerSlim este intre 200.000-250.000 de euro, a spus Eric Wakker, fondator & partener PowerSlim, in cadrul conferintei Franchise Connection 2019.

Conceptul PowerSlim este practic un tratament care are mai multi pasi. Transformarea dureaza un an. Lucram de mai bine de 10 ani pentru a imbunatati acest progarm. Acum putem garanta 100% ca atunci cand cineva apeleaza la noi ajunge la greutatea dorita. De asemenea, fiecare nivel din program are un specific.

Cel mai important este rolul partenerului (coach).

Important mai este ca in fiecare saptamana persoana care este implicata in program sa se consulte cu coach-ul, pentru ca oamenii pierde intre 1-2 km pe saptamana. Femeile pierd jumatate de kg pe saptamana, iar barbatii intre 1-2 kg, iar programul trebuie adaptat.

Dezvoltam produse, avem peste 120 de alimente, practic inlocuim mancarea normala cu produsele noastre.

Am dezvoltat businessul PowerSlim in Belgia in 2004, iar patru ani mai tarziu ne-am extins in Olanda.

PowerSlim a intrat pe piata din Germania in 2017 prin sisteme de franciza, iar un an mai tarziu a intrat si pe piata din Austria, tot in sistem de franciza.

In 2019 PowerSlim a ajuns la un numar de 450 de specialisti-parteneri (coaches) in Olanda si Belgia si aproximativ 140 de parteneri in Germania si Austria.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare