Companii

thumbs

Razvan Crisan, patronul cafenelei M60 si al restaurantului Kane, incearca sa aduca din nou romanii in centrul istoric cu un proiect de inspiratie scandinava, Project Copenhagen. "Bucurestiul este, dupa Londra, orasul cu cele mai multe cafenele de specialitate."

08.11.2019, 21:00 Sursa: zf.ro

Fondatorii cafenelei M60 si ai restaurantelor Kane si Mamizza vor deschide in ianuarie 2020 un nou proiect, mai exact o noua cafenea amplasata pe strada Blanari din centrul istoric al Capitalei. Pozitionata intre actualul hotel Hilton Garden Inn si viitorul Marriott Moxy si langa o cladire a Universitatii Spiru Haret ce urmeaza a fi transformata in hub creativ si spatiu de evenimente, noua cafenea va avea 80 de locuri si va necesita o investitie de 250.000 de euro. "Suntem vizavi de cladirea Universitatii Spiru Haret, intr-o cladire istorica de la 1900. Aceasta este totodata prima cladire din Romania cu fatada de sticla continua amplasata in anii '70. Proiectul nostru va purta numele de Project Copenhagen si va fi ziua cafenea, iar seara gastropub", spune Razvan Crisan, unul dintre actionarii businessului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare