Companii

thumbs

Antreprenori locali. Traderul de cereale Vp Cereale Bz, cu afaceri de 116 mil. lei, investeste 6 mil. lei intr-o fabrica de furaje

03.12.2019, 00:07 Sursa: zf.ro

Vp Cereale Bz, unul dintre cei mai mari comercianti de cereale din Romania, cu afaceri de peste 116 mil. lei in 2018, investeste aproximativ 6 mil. lei in constructia unei fabrici de procesare a materiilor prime agricole, in care va produce furaje. "In fabrica vrem sa producem furaje, pe care o sa le comercializam atat in tara, cat si in strainatate. Constructia va fi gata in toamna anului 2020. Valoarea totala a investitiei este foarte mare, pentru ca mana de lucru este scumpa si materialele de constructii la fel", potrivit reprezentantilor companiei Vp Cereale Bz. Investitia de 6 mil. lei este realizata in proportie de 50% din fondurile companiei si 50% din fonduri europene. Capacitatea de procesare a fabricii va fi de 12 tone de cereale pe ora, iar materia prima va fi achizitionata de la fermieri din toata tara. Compania are doua baze de colectare a produselor agricole, in localitatile Vadu Pasii si Sahateni, ambele din judetul Buzau. In 2018, compania a ajuns la o cifra de afaceri de 116 mil. lei, in crestere cu 44% fata de anul precedent, cu un profit de un milion de lei, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare