Business Hi-Tech

thumbs

AROBS Transilvania Software, compania de IT fondata de Voicu Oprean, preia pachetul majoritar la firma SoftManager Ploiesti

11.12.2019, 16:21 Sursa: zf.ro

AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de solutii de IT, cu sediul central in Cluj-Napoca, a devenit actionar majoritar al firmei SoftManager Ploiesti, preluand platforma de solutii de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL. Aceasta tranzactie este a 5-a achizitie a Arobs din ultimii doi ani, dupaa firmele CoSo BVBA si BVB din Olanda si Belgia, SAS Grup Romania, Skyshield Ungaria si UCMS Grup Romania. Softmanager CRM+ este un produs software de tip enterprise solutions, cu peste 300 de clienti in Romania. Produsul ofera, dincolo de un sistem CRM obisnuit, componente dezvoltate pentru activitati de Productie, Service, Financiar, Marketing, Project Management, Analiza. Costul pentru un cont de user este de aproximativ 2 lei pe zi.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare