Eveniment

thumbs

Incident pe aeroportul Otopeni: Un avion Ryanair cu 169 de pesageri la bord a survolat o ora Bucurestiul inainte de aterizare

21.01.2020, 13:11 Sursa: zf.ro

O aeronava a companiei Ryanair a revenit pe aeroportul Otopeni in jurul orei 12 dupa ce a survolat o ora Bucurestiul. Avionul si-a amanat decolarea cu trei ore. Pasagerii spun ca la bord au fost degajari de fum.

Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, decolarea fiind programata initial la 6:40. Dupa decolare a anuntat ca va reveni pe aeroport si a aterizat la 12:11 pe Otopeni, dupa ce survolat spatiul aerian din apropierea Bucurestiului pentru a consuma combustibil. In aeronava se aflau 169 de pasageri, potrivit informatiilor MEDIAFAX.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook, ca in timpul survolarii in avion au fost emanatii de fum. Acesta a mai specificat ca in cele trei ore de asteptare pana la decolare nu a primit nicio sticla de apa din partea personalului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare