Companii

thumbs

Un partener al gigantului francez Decathlon investeste 30 milioane de euro intr-o fabrica de biciclete la Timisoara. Noua unitate de productie ar urma sa ajunga la 750 de salariati

22.01.2020, 16:16 Sursa: zf.ro

Firma Sport Mechanical Workshop din Timisoara, controlata indirect de doi antreprenori italieni si de unul roman, a depus certificatul de urbanism pentru a obtine autorizatia de construire pentru o fabrica de biciclete la iesirea din orasul de pe Bega. "Antreprenorii au terenul si daca totul va merge conform planului in luna martie va incepe constructia noii fabrici", spune Vincenzo Moderno, vicepresedintele executiv al Camerei de Comert Romano-Italiene. El spune ca reprezinta interesele oamenilor de afaceri italieni in Romania, inclusiv ale celor doi implicati in aceasta investitie. Compania Sport Mechanical Workshop din Timis apare la Registrul Comertului ca fiind detinuta in mod egal de trei companii. In spatele acestora se afla Francesco Russo (Italia), Laszlo Nyaradi (Romania) si Vittorio Olagnero (Italia), conform datelor publice.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare