Companii

thumbs

Fondatorii cafenelelor 5 to go si fiul primului sef al McDonald's in Romania preiau dezvoltarea barului de cereale Cereal Crunch. Formatul a fost adus local acum circa doi ani de un alt antreprenor, Alex Vasile, insa acesta a cedat controlul businessului

20.02.2020, 00:07 Sursa: zf.ro

Conceptul Cereal Crunch, un local care vinde circa 100 de tipuri de cereale din toata lumea, este dezvoltat local de catre Radu Savopol si Lucian Badila, co-fondatori ai 5 to go, si Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. Acesta din urma este fiul lui Marian Alecu, primul CEO al McDonald's in Romania, care a condus operatiunile gigantului american timp de 16 ani. Anterior, Andrei Alecu a fost francizat al Hugo Boss in Romania, insa businessul a fost inchis dupa criza din cauza rezultatelor financiare slabe. Cei trei antreprenori preiau acum dezvoltarea conceptului Cereal Crunch de la un alt antreprenor, Alex Vasile, care l-a adus in Romania in urma cu circa doi ani. Noii actionari au deschis recent o noua unitate in zona centrala a Bucurestiului, pe Hristo Botev, numarul 1.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare