Companii

thumbs

Germanii de la HeidelbergCement: In Romania am avut cresteri semnificative ale vanzarilor in primele 9 luni din 2019 fata de aceeasi perioada din 2018

20.02.2020, 00:07 Sursa: zf.ro

Spre comparatie, alte tari unde HeidelbergCement de asemenea are activitate - Cehia, Slovacia, dar si Rusia si Kazahstan - au avut performante mai scazute in intervalul analizat, doar Grecia fiind pe plus, iar Polonia fiind stabila. Producatorul german de ciment HeidelbergCement, cu trei fabrici in Romania, a avut vanzari in crestere in primele trei trimestre ale anului 2019 pe plan local comparativ cu anul anterior, potrivit unui financiar publicat pe site-ul grupului. "In Europa de Est si Asia Centrala, livrarile individuale (de ciment - n. red.) pe fiecare tara arata o situatie mixta. In timp ce volumele noastre de vanzari s-au redus in Bulgaria si Polonia, Grecia a inregistrat o crestere usoara, in vreme ce Romania a avut o crestere semnificativa", se arata in raportul aferent primelor noua luni din 2019. In document nu sunt precizate cifre exacte referitoare la evolutia businessului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare