Companii

thumbs

¬Brandul de cosmetice Techir a inceput sa fabrice o solutie de igienizare cu alcool. "Putem sa ne folosim de utilajele pe care le avem, problema este materia prima"

27.03.2020, 16:08 Sursa: zf.ro

Brandul Techir, pus pe piata in urma cu cinci ani de antreprenoarea Oana Stan, a scos pe piata un nou produs, o solutie de igienizare a mainilor pe baza de alcool, iar antreprenoarea spune ca asteapta un nou stoc de materie prima pentru a putea continua productia in fabrica.

"Lucram cu stoc limitat pentru ca nu se gaseste alcool. Am reusim prin furnizorii pe care ii avem sa confirmam o comanda de 20 de tone de alcool care o sa vina la jumatatea lunii mai. Pana atunci trebuie sa ne organizam din punctul de vedere logistic, sa ne calculam costurile, sa prioritizam comenzile pentru spitale. Incercam sa luam si avizarea pentru biocide. Produsul este avizat ca produs cosmetic, nu se numeste solutie dezinfectanta, il vindem sub forma de produs de igiena", a spus Oana Stan pentru ZF.

Ea a povestit ca a vazut ca stocurile de dezinfectant s-au epuizat foarte repede, iar in contextul in care tarile isi tin resursele proprii, iar Romania se baza pe import, a decis sa puna pe piata aceasta solutie de igienizare.

"Noi avand linia de productie, am putut doar sa o reprofilam pe productia acestui produs. Si sapunurile manufacturate, care au unturi si uleiuri sunt foarte utile pentru ca ne ajuta sa avem grija si de sanatatea pielii mainilor", a mai spus Oana Stan.

Antreprenoarea spune ca a trimis produse de igienizare gratuite si catre asociatii, serviciul de ambulanta, spitale, acolo unde este nevoie acuta de aceste produse.

"Ne vom adapta foarte repede pentru ca putem sa ne folosim de utilajele pe care le avem in momentul acesta pentru incarcare, avem capacitatea de productie interna in ceea ce priveste forta de munca, problema este materia prima si ambalajele pentru ca si ele vin din import", a mai spus Oana Stan. Antreprenoarea a precizat ca nu recomanda folosirea solutiei in exces, daca oamenii au acces la apa si sapun, pentru ca afecteaza pielea pe termen lung, fiind pe baza de alcool.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare