Zf 24

thumbs

Tranzactie in domeniul reciclarii: Green Group, controlat de fondul de investitii Abris Capital, preia o companie de management al deseurilor industriale

31.03.2020, 16:22 Sursa: zf.ro

Green Group, un grup de firme activ in sectorul reciclarii si care are drept actionar majoritar fondul de investitii Abris Capital Partners, cumpara integral firma Eltex Recycling, un business activ in acelasi sector. Mai exact Eltex Recycling activeaza in domeniul managementului deseurilor industriale. Operatiunile Eltex Recycling din Romania au fost fondate in 2012, businessul fiind o subsidiara a Eltex Kft., una dintre cele mai importante companii de management al deseurilor din Ungaria, fondata cu 31 de ani in urma, detinuta si condusa de Vass Zoltan si Vermes Peter. "Compania ofera servicii integrate de management al deseurilor, precum organizarea fluxurilor pentru colectarea deseurilor din productie, preluarea procesului de colectare, identificarea solutiilor de reciclare/ tratare ce aduc cele mai bune rezultate. Compania este condusa de Zoltan Bartha, CEO al acesteia inca din 2014", spun oficialii Green Group.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare