Companii

thumbs

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill: Inainte de criza incasam circa 3 mil. euro pe luna. In primele trei luni de criza estimam vanzari zero, iar in urmatoarele trei, vanzari intre 30%-70% fata de buget. Grupul City Grill numara 18 localuri, o platforma de livrari si 1.350 de angajati, dintre care 1.100 activi pe piata de operatiuni

01.04.2020, 00:07 Sursa: zf.ro

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill, unul dintre cei mai puternici jucatori din industria restaurantelor din Romania, spune ca incasarile grupului de restaurante pe care il conduce vor fi pe zero in aceste trei luni de cand a fost instituita starea de urgenta, iar in primele trei luni dupa ce criza se va finaliza incasarile grupului vor fi intre 30% si 70% din cat erau bugetate anterior. "Aveam in medie incasari de 3 milioane pe euro pe luna. Noi ne-am facut planul sa avem trei luni pe zero, in perioada urmatoare sunt alte trei luni care pot fi cu incasari de 30%, 50% sau 70% din cat ne bugetasem. Depinde foarte mult de cum va reactiona lumea si de cum se termina situatia, de cat de tragic se termina. Daca se termina foarte tragic, trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca vanzarile vor fi la 30% din cat ne-am propus. Impactul va fi mare", a declarat Daniel Mischie in cadrul emisiunii de business ZF Live.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare