Eveniment

thumbs

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei: S-au acordat aproximativ 150 de avize de forta majora pentru companii, la nivel national

01.04.2020, 00:07 Sursa: zf.ro

La nivel national au fost acordate circa 150 de avize de forta majora solicitate de companii, a spus Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in cadrul emisiunii audio "ZF 15 minute cu un antreprenor". Avizul de forta majora poate fi solicitat de catre o companie in situatia in care aceasta nu isi poate onora obligatiile comerciale dintr-un contract care are aceasta clauza de forta majora. "Camera de Comert Constanta a eliberat cam 9 avize de forta majora. Si la nivel de camera nationala nu cred ca la ora actuala sunt mai mult de 15 avize eliberate. In total in Romania nu cred ca sunt la ora actuala mai mult de 150 de avize de forta majora. Au fost foarte multe contracte de livrare, foarte multe in domeniul turismului. Au fost si situatii in care am returnat agentului economic dosarul pentru ca nu erau suficiente argumente", a spus Mihai Daraban.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare