Burse

thumbs

Virgil Ichim, CEO Allianz Tiriac Pensii Private: "Chiar si in aceste momente pe piata exista companii care nu isi pot diminua pe termen lung perspectivele solide"

01.04.2020, 00:05 Sursa: zf.ro

Virgil Ichim, CEO Allianz Tiriac Pensii Private, considera ca sunt companii listate la bursa de la Bucuresti care chiar si in aceste sedinte de tranzactionare marcate de volatilitate ridicata nu isi pot diminua pe termen lung perspectivele solide, fiind promotorii reconstructiei ulterioare a mediului economic romanesc. "Investitiile fondurilor de pensii in aceste companii ii vor transforma pe participantii fondurilor in beneficiari ai acestei reconstructii, care este deja sustinuta prin masurile economice ale statului roman in parteneriat cu institutiile Uniunii Europene", spune Virgil Ichim, CEO al unui administrator care prin intermediul fondului Pilon II gestioneaza 14 mld. lei pentru 1,6 milioane de salariati. Cei sapte administratori de pensii private din Romania sunt prin intermediul fondurilor Pilon II cei mai mari investitori de la bursa romaneasca, asigurand circa 10-20% din rulajul de tranzactionare si fiind investitori la aproape 30 de companii listate la Bucuresti, arata cele mai recente date din rapoartele fondurilor, cele de la iunie 2019.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare