Banci si asigurari

thumbs

Masurile luate de CEC Bank in criza COVID-19: Angajatii lucreaza prin rotatie cate doua saptamani, in orasele mari au ramas 70% din agentii deschise, iar toti angajatii peste 60 de ani au fost trimisi acasa

01.04.2020, 00:05 Sursa: zf.ro

¬ CEC Bank deruleaza un proiect-pilot de unificare a functiilor de ofiter de cont si casier in sucursale si spune ca acesta nu implica disponibilizari. CEC Bank, cea mai mare banca a statului roman, a decis ca personalul bancii sa lucreze prin rotatie, fara afectarea drepturilor salariale, in contextul in care banca a luat o serie de masuri pentru a proteja angajatii, clientii, dar si pentru a asigura continuitatea operationala din cauza crizei coronavirus. "Incepand cu aceasta saptamana, ca masura din planul de continuitate a afacerii, am implementat rotatia personalului bancii. Astfel, majoritatea angajatilor bancii vin prin rotatie la munca, timp de 14 zile calendaristice. Desigur, fara afectarea drepturilor salariale", a explicat pentru ZF, Bogdan Neacsu, directorul general al CEC Bank.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare