Business Hi-Tech

thumbs

StarTech Team: "Dependenta companiilor de tehnologie si de externalizare va creste in perioada urmatoare." Compania vinde servicii de IT si in SUA

01.04.2020, 00:07 Sursa: zf.ro

StarTech Team ofera in special servicii de suport IT, compania dezvoltand un software propriu de management al serviciilor IT bazat pe automatizarea proceselor de suport IT, pe inteligenta artificiala si pe chatbots. Companiile care au avut serviciile IT externalizate au avut posibilitatea de a se adapta mai usor la aceasta perioada de criza cauzata de pandemia covid-19, si este de asteptat ca tendinta de eficientizare a departamentelor de IT sa continue si dupa depasirea situatiei de criza, sustin reprezentantii StarTech Team, companie locala specializata in furnizarea de servicii pentru externalizarea proceselor IT. "Dependenta companiilor de tehnologie va creste, nu va scadea in perioada urmatoare, iar cele care se vor adapta rapid folosind uneltele IT potrivite sunt cele care vor deveni mai eficiente si vor reusi initial sa treaca mai rapid de socul primit. Apoi, odata acceptat contextul, sa isi transforme activitatea si sa reuseasca sa treaca cu bine de aceasta provocare", a declarat pentru ZF Bogdan Tudor, CEO si actionar unic al StartTech Team (fosta Class IT Outsourcing), companie infiintata in urma cu 19 ani. El a explicat ca externalizarea proceselor IT permite adaptarea rapida in functie de nevoile companiei intr-o perioada de criza si nu numai.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare