Companii

thumbs

Bate vantul in birourile de vanzari ale proiectelor rezidentiale. Dezvoltatorii: Vanzarile s-au oprit. Nu am programat nicio semnare de pe 11 martie incoace. Oamenilor nu le sta gandul la case, ci la pandemie. Anul 2019 a fost al saselea an consecutiv de crestere la nivel national in cazul livrarilor de noi locuinte

01.04.2020, 00:08 Sursa: zf.ro

Vanzarile de locuinte sunt puse pe pauza de cateva saptamani, in conditiile in care, pe de o parte, oamenii stau mai mult in case si nu pot merge la vizionari, iar pe de alta parte, exista incertitudini legate de situatia economica de dupa pandemia de COVID-19. De trei saptamani, in birourile de vanzari ale proiectelor rezidentiale nu a mai intrat nimeni. "Vanzarile s-au oprit. Nu am programat nicio semnare de la declararea pandemiei - pe 11 martie - incoace. Nu s-a retras nimeni din promisiune, in ciuda temerilor. Dintre persoanele care au contractat, mai putin de 20% au sunat sa ne intrebe de evolutia proiectului", spun reprezentantii Roka Residence, un proiect cu 223 de locuinte, situat in zona Timpuri Noi si dezvoltat de Tomah Kahled.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare