Eveniment

thumbs

Nelu Tataru, despre starea de urgenta: Daca mentineam inca doua saptamani acea atitudine, acum eram pe panta descendenta. Am ratat relaxarea de la 1 iulie

13.07.2020, 12:20 Sursa: zf.ro

In momentul de fata situatia imbolnavirilor cu coronavirus poate fi gestionata, iar locurile din sectiile de teratie intensiva sunt suficiente, a spus, luni, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. "Nu vad in acest moment un pericol al starii de urgenta", a declarat acesta. "Nu vad in acest moment un pericol al starii de urgenta. In acest moment gestionam situatia, locurile sunt in terapie intensiva. Daca mai mentineam inca 2 saptamani acea atitudine pe care o aveam, probabil acum eram la baza pantei descendente. Ne-am grabit sa recomandam politic anumite idei. care s-au perpetuat, precum bagatelizarea situatiei si neincrederea in existenta unui virus", a spus Nelu Tataru. Acesta a declarat ca, datorita situatiei de fata, nu au existat masuri suplimentare de relaxare de la 1 iulie.

"Masurile de relaxare au fost asumate. Fiecare masura de relaxare a mers cu o serie de norme de functionare si desfasurare a acelei activitati. Trebuia sa avem masuri de relaxare si la 1 iulie, nu s-a intamplat. Cred ca Legea carantinei va trece. Avem o vara in care romanii trebuie sa traiasca cvasinormal, vom trai cu persistenta unui virus", a mai declarat ministrul.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare