Business Hi-Tech

thumbs

Zetta Cloud, companie specializata in cercetarea si dezvoltarea de produse software, lanseaza Factory, o platforma de no-code ce foloseste inteligenta artificiala

18.06.2021, 10:04 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Zetta Cloud, companie clujeana specializata in cercetarea si dezvoltarea de produse software din domeniul Inteligentei Artificiale, a lansat The Factory (factory-nocode.ai), o platforma de antrenare AI care ofera siguranta pentru datele clientilor si care poate fi gestionata fara a fi necesare cunostinte sau experienta in programare, potrivit unui comunicat transmis de companie.

"Volumul de date cu care companiile lucreaza este in continua crestere, mai ales in aceasta era a social media, cand informatiile se succed cu rapiditate. Avantajul competitiv va fi clar de partea celor care reusesc sa isi eficientizeze felul in care aduna, sorteaza si interpreteaza datele, care inteleg ca nu exista viitor fara Inteligenta Artificiala. Cu cat inveti mai repede sa o pui la munca in folosul tau, cu atat mai usor iti va fi sa iti intaresti pozitia pe piata. Exista o intreaga miscare la nivel mondial de no-code AI, dar punctul vulnerabil a fost mereu securitatea datelor", a spus Emil Stetco, fondator si CEO al Zetta Cloud.

Astfel, platforma Factory isi propune sa aduca mediului de business din Romania oportunitatea de a urma o tendinta la nivel international, aceea de optimizare si eficientizare a gestionarii unor volume mari de date prin intermediul AI.

"Organizarea documentelor sau continutului repetitiv, monitorizarea si analiza datelor de tip email, chat, tranzactii sau postari din social media, toate acestea devin accesibile companiilor prin simpla instalare a unei aplicatii si fara a fi nevoie de codare."

Potrivit reprezentantilor companiei, dupa instalarea aplicatiei, utilizatorii trebue sa urmeze cinci pasi - organizarea documentelor cu care va fi antrenat modelul in categorii (foldere separate); pornirea in Factory a unui proiect nou si definirea categoriilor pe care AI le va invata; incarcarea documentelor de training pe platforma si pornirea procesului de instruire prin apasarea unui simplu buton; testarea modelului rezultat din antrenare si generarea modelului si utilizarea sa in productie.

"Factory se instaleaza si functioneaza exclusiv pe computerele clientilor, ceea ce garanteaza ca datele utilizate in antrenarea modelelor raman in siguranta in permanenta, offline, nefiind necesar transferul acestora pe alte servere", arata sursa citata.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare