Companii

thumbs

Business Magazin. O afacere deschisa de doi tineri pentru "cosmetica" unei masini: Preturile variaza intre 1.500 de lei si 3.500 de lei

19.06.2021, 16:01 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Valentin Bardan si Ovidiu Butaci impart aceeasi pasiune pentru autoturisme, pe care au transpus-o intr-un business de cosmetica auto profesionala. Fondatorii White Detailing au inceput cu o investitie de 12.000 de euro in echipamente si cursuri de formare si continua acum cu obiective noi. Pe patru roti.

Acest business a pornit de la o pasiune pentru autoturisme, acea pasiune care te face sa-ti dedici timp semnificativ pentru intretinerea estetica a autoturismului. Ideea de business a pornit in anul 2018", povesteste Valentin Bardan. Investitiilor initiale li s-au adaugat altele, pentru echipamente si cursuri profesionale avansate, dar si pentru amenajarea atelierului, situat in Arad. "Activitatea noastra este una de nisa, tintim clientii pasionati de autoturisme, precum si clientii posesori de autoturisme premium, care vor ca masinile lor sa fie intretinute corespunzator. Oferim o gama vasta de servicii, ce vizeaza intretinerea autoturismului, cum ar fi detailing interior (cosmetica profesionala), detailing exterior (polish sau corectie lac), aplicare protectii ceramice, reconditionare tapiterie din piele." Preturile se calculeaza in functie de orele de munca necesare prestarii serviciilor si sunt cuprinse intre 1.000 si 1.500 de lei pentru detailing interior, intre 1.500 si 3.500 de lei pentru detailing exterior sau intre 1.200 si 3.000 de lei pentru protectii ceramice.

White Detailing le-a adus celor doi antreprenori o cifra de afaceri de aproximativ 70.000 de lei (circa 14.500 de euro) in 2020. Pentru 2021, planul este dublarea cifrei de afaceri, dar si angajarea unei persoane si mutarea intr-un spatiu mai mare. Valentin Bardan si Ovidiu Butaci sunt singurii angajati deocamdata, Valentin fiind la baza economist, cu 13 ani de experienta bancara, dintre care trei in functii de conducere, iar Ovidiu avand experienta de antreprenor in industria ospitalitatii. "Anul 2020 a fost anul adevarului pentru afacerea noastra, care a trecut cu brio testul pandemiei, o adevarata provocare pentru alte domenii de activitate", adauga Valentin Bardan. Tocmai de aceea, realizand ca businessul White Detailing este unul care poate face performanta, cei doi fondatori au ales sa continue cu investitiile, sprijinindu-se si pe un credit luat prin intermediul BT Mic. "Anul 2021 va reflecta pe deplin deciziile din 2020, iar rezultatele vor fi unele pozitive", preconizeaza Valentin Bardan.

Cititi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare