Business Hi-Tech

thumbs

Portabilitate si conectivitate la un pret accesibil: O zi din viata unui antreprenor alaturi de HUAWEI MateBook D15

29.07.2021, 17:43 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Unul dintre cele mai mici si mai usoare laptopuri de 15,6 inci din categoria sa de pret, HUAWEI MateBook D15 este un companion perfect pentru email-urile de la brunch, facturile emise din parc si filmele vizionate de acasa

Pentru antreprenori mobilitatea a fost intotdeauna importanta, dar de la izbucnirea pandemiei acest termen a prins un cu totul alt inteles, in conditiile in care biroul a devenit pur si simplu locul in care se afla membrii echipei - fie ca este vorba de un spatiu de co-working, de o cafenea, de masa din bucatarie, de birou, de banca din parc sau canapeaua din living. Iar in acest context - al muncii de oriunde, care se va pastra si in perioada urmatoare, un element cheie pentru business a devenit computerul portabil, care trebuie sa raspunda unor cerinte cheie, precum portabilitate, baterie rezistenta si conectivitate.

Un concurent redutabil in acest segment este laptopul HUAWEI MateBook D15 i3 cu procesor IntelCore i3, care este disponibil, pana pe data de 1 august, la un pret promotional de 2.299 lei in magazinul online al companiei - www.huaweistore.ro .

Care sunt atuurile acestui laptop cu ecran FullView de 15,6 inchi si o grosime de doar 5,3mm? Ecranul cu panel IPS este unul dintre ele in conditiile in care cele trei margini ultra subtiri care il incadreaza permit un raport ecran-corp de doar 87%.

Un factor esential pentru un antreprenor care isi poarta cu el laptopul permanent, pentru a nu rata nicio oportunitate si a transforma orice loc in spatiul sau de lucru? Greutatea, desigur, iar cu cele 1,5 kilograme (pentru varianta cu stocare de tip SSD) HUAWEI MateBook D15 este unul dintre cele mai mici si mai usoare laptopuri de 15,6 inci din aceeasi categorie de pret, oferind o experienta de vizionare superioara cu un nivel de portabilitate ridicat.

Fie ca porti laptopul cu tine intr-un rucsac in spate sau pe bancheta, in masina, un echipament usor este cu adevarat mai mult decat util.

O zi obisnuita din viata oricarui antreprenor poate arata astfel: dimineata deschizi laptopul si treci prin e-mailuri, dupa pranz te opresti pentru ceva timp pe o banca in parc, sau poate chiar sa stai in masina parcat pe dreapta, sa emiti si sa trimiti rapid o factura ca sa incasezi mai repede banii - un laptop usor este lucrul care face viata mai usoara.

Dar nu numai atat - usor este si telefonul, dar nu are un ecran atat de mare si cu siguranta nici toate cele necesare pentru a gestiona rapid toate informatiile necesare astfel incat taskurile sa fie rezolvate rapid, si mai important, fara greseli.

In plus, capacitatea PC-ului de a rula rapid e esentiala, iar aici o componenta cheie este memoria. Chiar si cea mai accesibila versiune a laptopului MateBook D15, cea care include o memorie cu o capacitate de 8GB, are suficienta "forta" pentru a gestiona majoritatea aplicatiilor necesare unui antreprenor, inclusiv a unora de editare a fotografiilor de exemplu, dincolo de software uzual precum cel de editare text sau de calcul tabelar. Un factor esential in aceasta peformanta este jucat de unitatea SSD din noul HUAWEI MateBook D15, care este conectata la placa principala prin intermediul interfetei PCIe de mare viteza.

Laptopul este de asemenea dotat cu toate porturile necesare: un port USB-C, care permite conectarea a multiple accesorii, un port USB A 3.0, doua porturi USB A 2.0 un port HDMI si un jack de 3,5 mm, care permite conectarea unui set de casti cu micron, daca nu se doreste utilizarea celor doua microfoane si doua boxe incorporate. Notebook-ul este insotit de un incarcator portabil, multifunctional USB-C de 65W si un cablu USB-C la USB-C potrivit pentru toate smartphone-urile si tabletele Huawei (si nu numai) echipate cu un port USB-C. De asemenea, incarcatorul ofera protectie la supraincalzire, oprind automat procesul de incarcare odata ce temperatura trece pragul de siguranta.

Pentru ca am vorbit de munca de oriunde, una dintre cele mai neplacute situatii poate fi determinata de problema de a transfera de pe un echipament pe altul diferite informatii sau fisiere - facturi, imagini, prezentari samd. HUAWEI MateBook D15 asigura o experienta fara cusur in ceea ce priveste munca pe multe platforme multiple, permitandu-le utilizatorilor sa lucreze fara probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran. Cel mai recent HUAWEI MateBook D Series introduce un nou set de Huawei Share. Noile caracteristici le permit utilizatorilor care detin si un HUAWEI MateBook si un smartphone Huawei sa partajeze un singur ecran, in care utilizatorii pot trage fisiere de la o interfata la cealalta pentru a transfera fisiere si pot vizualiza continutul salvat in smartphone direct pe laptop. Ce poate fi mai simplu si mai convenabil de atat?

Iar seara, dupa atata agitatie, laptopul poate deveni si centrul divertismentului multimedia, avand toate caracteristicile necesare pentru a rula un film sau a asculta muzica.

HUAWEI MateBook D15 face parte din seria HUAWEI MateBook D, alaturi de HUAWEI MateBook D14. Notebook-urile au fost proiectate tinandu-se cont de nevoile tinerilor, avand upgrade-uri nu doar in ceea ce priveste procesoarele de baza, in cazul generatiei de procesoare a 11-a, ci si in ceea ce priveste procesoarele grafice, fiind echipate acum cu noul grafic Intel care permite notebook-urilor sa gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu usurinta.

Cel mai nou laptop de la Huawei, MateBook 13 , echipat cu procesorul AMD RyzenT 7 3700U se incadreaza perfect in atributele pentru care intreaga serie de produse este apreciata: inovatie, design elegant, portabilitate si performante tehnice. Noul laptop este disponibil la pretul de 2.999 lei, pana la 1 august, pe www.huaweistore.ro .

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare