Companii

thumbs

Jucatorii din HoReCa pariaza inca pe dezvoltarea in proiecte de tip office? Zece restaurante si cafenele s-au deschis in acest an in Bucuresti la parterul cladirilor de birouri. Asteapta ele revenirea corporatistilor sau mizeaza pe alti clienti?

17.09.2021, 18:40 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Samsara (in cladirea One Tower), The Fork (Ana Tower), Godai (in cladirea Equilibrium) sau Moki (Green Court Building) sunt doar cateva dintre exemple ¬ Este interesant de observat ca o buna parte dintre localurile deschise activeaza pe segmentul premium al pietei. Zece localuri noi au aparut pe scena gastronomica din Capitala in acest an, iar elementul comun al acestor restaurante si cafenele este ca s-au deschis in Bucuresti, la parterul sau in cadrul unor cladiri de birouri, arata o analiza a ZF pe baza datelor oferite de compania de consultanta imobiliara Griffes. Doar in Bucuresti exista cateva mii de restaurante si cafenele, conform celor mai recente date din piata, iar la parterul cladirilor de birouri sunt probabil cateva sute, potrivit estimarilor ZF. Pana la debutul pandemiei de COVID-19, acest segment era unul dintre cele mai populare pentru jucatorii din HoReCa ce mergeau in proiecte de office dupa miile de corporatisti care veneau zilnic la birou. In ultimul an si jumatate, regulile jocului s-au schimbat, oamenii au muncit mult mai mult de acasa, iar cladirile de birouri au fost, timp de mai multe luni, aproape goale.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare