Banci si asigurari

Acceleratorul InnovX-BCR, program l-a care au participat pana in prezent peste 150 de firme de...

Acceleratorul InnovX-BCR, program l-a care au participat pana in prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide inscrierile pentru grupa Startups din acest an, pentru businessuri de peste 50.000 de euro

01.02.2023, 11:45 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Acceleratorul InnovX-BCR, programul care l-a care au participat pana in prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide inscrierile pentru grupa Startups din acest an, pentru businessuri de peste 50.000 de euro.

Runda este deschisa pana pe 20 februarie pe bcr.ro/accelerator sau innovx.eu .

In programul de accelerare pentru grupa Startups se pot inscrie companii din tehnologie care au avut in ultimul an o cifra de afaceri sau finantare atrasa intre 50.000 si 500.000 de euro. Programul este deschis atat start-up-urilor din Romania, cat si celor regionale sau globale.

"In Europa Centrala si de Est avem ecosistemul de afaceri din tehnologie cu cea mai rapida crestere in ultimi ani, ceea ce creaza o premisa favorabila Romaniei, pentru a contribui la dezvoltarea start-up-urilor care aduc valoare adaugata pentru tara noastra. De altfel, obiectivul nostru este sa incurajam inovatia si sa cream oportunitati internationale de colaborare, iar in cei cinci ani de la lansarea InnovX-BCR au fost accelerate 152 de business-uri, cu sprijin de la 120 de mentori implicati in program. In 2023 continuam demersul nostru de a oferi antreprenorilor resursele si sprijinul de care au nevoie pentru a-si duce afacerile la un nou nivel", a declarat Ana-Maria Cretu, Coordonator Programe Start-ups BCR.

In urma inscrierilor, pana la 20 de start-up-uri vor fi selectate pentru a intra in programul de accelerare.

Participantii vor beneficia de mentorat in cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR, de masterclass-uri cu fondatori si CEO locali si globali, de acces la investitori locali si internationali si multiple oportunitati de networking. De asemenea, absolventii grupei vor avea ocazia sa isi prezinte afacerea in fata investitorilor, in cadrul evenimentului Demo Day de la finalul programului.

"Prin InnovX-BCR, conectam afacerile din tehnologie ce au viziune internationala cu clientii, partenerii si mentorii de care au nevoie pentru a-si atinge potentialul. Oferim astfel sprijin real antreprenorilor care vor sa creasca in mod sustenabil, pornind de la baze solide, si ii ajutam sa isi transforme ideile in afaceri de succes la nivel regional sau global", a adaugat Diana Dumitrescu, CEO InnovX-BCR.

Acceleratorul InnovX-BCR este un proiect realizat in parteneriat cu UiPath , Microsoft, Startup Grind , Mindspace si MIT CEE Forum . BCR acopera costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile si costurile logistice.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare