Banci si asigurari

Grupul american bancar Citi o numeste pe Mihaela Penes in functia de director trezorerie si piete...

Grupul american bancar Citi o numeste pe Mihaela Penes in functia de director trezorerie si piete financiare pentru Romania si Bulgaria

01.02.2023, 11:46 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Citi a anuntat numirea Mihaelei Penes in functia de director trezorerie si piete financiare pentru Romania si Bulgaria, ea urmand sa fie responsabila de cresterea diviziei de trezorerie si piete financiare a Citi din cele doua tari, continuand sa sprijine clientii bancii intr-un mediu macroeconomic si geopolitic volatil.

Ea se va alatura, de asemenea, comitetelor de management ale Citi din cele doua tari, sprijinind strategiile de crestere de pe ambele piete.

Divizia de trezorerie si piete financiare a Citi ofera solutii personalizate, analize macroeconomice precum si solutii de management al lichiditatilor si al riscului care sprijina strategiile de investitii si tranzactionare ale corporatiilor, institutiilor, guvernelor, investitorilor si intermediarilor din intreaga lume, potrivit informatiilor transmise de banca.

"Fie ca ofera solutii de hedging pentru fluxurile valutare, gestioneaza investitii internationale sau emite opinii specializate despre dinamica pietei, echipa noastra de trezorerie si piete financiare ajuta clientii sa valorifice prezenta globala unica a Citi, platformele avansate de tranzactionare si suita noastra cuprinzatoare de instrumente de gestionare a riscurilor. Sunt increzator ca Mihaela Penes va continua sa dezvolte cu succes aceasta divizie, ca un partener de top pentru corporatii, investitori institutionali si guverne in indeplinirea obiectivelor financiare din toate clasele de active si valute", a declarat Samir Karia, directorul general al Citi Romania, despre numirea Mihaelei Penes in noul rol.

Mihaela Penes ii succede lui Grigoriy Ananiev, care a fost promovat in rolul de director trezorerie si piete financiare pentru regiunea Europa Centrala in cadrul Citi.

Anterior, Mihaela Penes a condus divizia de vanzari si solutii pentru institutii financiare, acoperind Romania, Bulgaria si alte 11 tari, un rol pe care il va pastra.

Mihaela Penes are aproape 20 de ani de experienta in servicii financiare. Ea face parte din echipa Citi din 2006, unde a ocupat roluri din ce in ce mai importante in servicii pentru clienti, vanzari pentru clienti institutionali si piete financiare. Mihaela este licentiata in economie si drept, este absolventa a unui program de masterat al Doctoral School of Finance and Banking (DOFIN) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o certificare Chartered Financial Analyst eliberata de CFA Institute.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare