Business Hi-Tech

Video reportaj ZF. Cu ce idei de business au venit echipele inscrise la hackathonul Innovation Labs...

Video reportaj ZF. Cu ce idei de business au venit echipele inscrise la hackathonul Innovation Labs 2023? Interviuri cu echipele Triliada, Ophset, EasyWork, SilverCare, Politiq Data, Keep dar si cu organizatorii conferintei. Cum se vede acest hackathon la un deceniu de la Venture Connect? Cum a ajuns o tanara din Austria sa se inscrie la hackathonul din Bucuresti?

18.03.2023, 19:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Urmariti in clipul atasat un reportaj video din prima zi a hackathonului Innovation Labs, in care a avut loc prima etapa de selectie a echipelor care vor fi inscrise in programul din acest an. La start s-au inscris peste 80 de echipe, din care au fost alese in prima faza 45, urmand ca duminica sa fie selectate 25.

Urmariti in cadrul reportajului interviuri cu o parte dintre echipele participante si cu reprezentanti ai Innovation Labs dar si o discutie despre cum a evoluat ecosistemul de start-up-uri in ultimul deceniu cu unul dintre membrii cheie ai echipei implicate in realizarea Venture Connect, unul dintre primele evenimente care au pus in Romania fata in fata start-up-uri cu investitori.

In cadrul clipului puteti urmari si si cateva secvente din fiecare pitch sustinut de o parte dintre echipele participante.

In urma procesului de selectie, mai departe vor merge, in urmatoarea etapa a hackathonului, urmatoarele echipe:

Remember

HeartBit

Mental health asessment tool

Remote Health+

eHealth

SilverCare

SAM - Smart Assessment for Mind

Zimmie

Atlas Genie

CaliCore

ARTIP

Berny.ai

Virtual Integrated Assistant for Disabled and Vulnerable People

EasyWork

Assista

Key4all

Triliada

Keep - making your wardrobe last

Euro paleti

Recipient

Carbonite

Politiq Data

GreenUP

Ophset

SecureDELTA

SoilMate

Insectus

HealthMate

PsychAid

Mind Mate

RadGen

HealthBox

NovaChess

Meet Online Play Outside

Shopper

VoluntHere

Karti.ai

fastbox

Mohican

MetaTag

WallPrintAI

s'Market

Bondi

EmphaON

EmPower

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare