×

Eveniment

Urmeaza conferinta ZF/LIBERTY "GALATI GREEN VALLEY - noul pol de investitii pentru viitor", marti 4...

Urmeaza conferinta ZF/LIBERTY "GALATI GREEN VALLEY - noul pol de investitii pentru viitor", marti 4 aprilie. Ajay Aggarwal, presedintele Liberty Steel Europa si Sandip Biswas, directorul de investitii al GFG Alliance, actionarul Liberty Galati, vin la dezbaterea GALATI GREEN VALLEY - noul pol de investitii pentru viitor. Care sunt temele de discutie

24.03.2023, 08:30 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ajay Aggarwal, presedintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group si Sandip Biswas, director de investitii al GFG Alliance si CEO al LIBERTY Primary Steel & Mining, vin la conferinta ZF/LIBERTY "GALATI GREEN VALLEY - noul pol de investitii pentru viitor" si vor vorbi despre strategia Liberty Galati pentru anii viitori, dar si despre comunitatea din Galati si din regiune.

Cum ar putea deveni Galatiul urmatorul hub pentru productia si utilizarea hidrogenului? Cum se poate inverzi energia Romaniei si cum pot fi atrasi tinerii si forta de munca in domeniul industrial? Cum pot fi ajutati jucatorii din industrie pentru a fi competitivi in piata europeana si piata mondiala - sunt doar cateva dintre temele care vor fi abordate de speakerii conferintei.

Ajay Aggarwal coordoneaza transformarea GREENSTEEL - productia de otel cu amprenta neutra de carbon - a companiilor europene si dezvoltarea afacerii la nivel regional.

"In calitate de presedinte al consiliului de administratie al LIBERTY Galati, Ajay Aggarwal a sprijinit echipa locala de management pentru a construi o companie solida si sustenabila, puternic integrata in comunitatea din Galati, asigurand fundatia pentru planurile de viitor ale companiei de a produce otel verde si de a deveni neutra din punctul de vedere al emisiilor de carbon pana in 2030", transmit reprezentantii companiei.

Sandip Biswas, chief investment officer al GFG Alliance si CEO al LIBERTY Primary Steel & Mining

Sandip Biswas este Chief Investment Officer al GFG Alliance si CEO al LIBERTY Primary Steel & Mining din anul 2022, dupa aproape doua decenii in care a ocupat pozitii de management si in consiliul de administratie al Tata Steel. Cu expertiza in industria siderurgica, precum si in capital structure, strategii de finantare, fuziuni si achizitii, Sandip este responsabil de performantele comerciale si de investitiile sustenabile ale grupului si coordoneaza eforturile GFG si LIBERTY de a deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon pana in 2030.

"LIBERTY investeste deja in energie regenerabila si in GREENSTEEL la Galati, speram si credem ca Romania va investi in decarbonizare, de asemenea. Aceasta tara are un potential enorm de a deveni principalul producator de hidrogen verde din Europa, iar Galatiul ar putea fi in centrul acestui program. Romania poate fi motorul hidrogenului in Europa, insa este esential ca noi toti sa colaboram indeaproape pentru a contribui la realizarea acestei viziuni", a spus Sandip Biswas.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare