×

Companii

Jorge Araya, vicepresedinte executiv de marketing la compania americana Reynolds, preia conducerea...

Jorge Araya, vicepresedinte executiv de marketing la compania americana Reynolds, preia conducerea BAT Romania si a noii arii Europa de Sud-Est, dupa ce Fred Monteiro a fost promovat ca director al Regiunii Americi & Europa

29.03.2023, 10:04 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Fred Monteiro, care a ocupat functia de director al Ariei Europa Centrala si de Sud in cadrul BAT si director general al BAT Romania, a fost promovat ca director regional pentru Americi si Europa, incepand cu 1 aprilie 2023, conducerea diviziei din Romania urmand sa fie preluata de Jorge Araya. El va fi si director al noii arii Europa de Sud-Est. Fred Monteiro a coordonat din iulie 2021 activitatea BAT in Romania si alte sase piete, cu sediul central la Bucuresti. El a lucrat in cadrul BAT mai bine de 20 de ani, iar inainte de a prelua functia din Romania a ocupat numeroase functii de conducere, inclusiv director de marketing al produselor de noua generatie, director de marketing pentru regiunea Europa si director general al BAT Japonia. "Sunt bucuros si onorat de noul rol, care este foarte complex si plin de provocari, dar potrivit totodata obiectivului nostru de transformare catre un viitor mai bun, pentru indeplinirea caruia ne concentram pe dezvoltarea si comercializarea de noi produse, sustinute stiintific, mai putin nocive si adaptate pentru a satisface preferintele consumatorilor adulti. De asemenea, sunt foarte mandru de timpul petrecut in Romania, cu o echipa fantastica care, in 25 de ani de prezenta locala, a reusit sa aduca o contributie uimitoare economiei romanesti in ceea ce priveste exporturile, ocuparea fortei de munca si contributia la bugetul de stat", a declarat Fred Monteiro. Jorge Araya si echipa sa de management vor coordona de la Bucuresti activitatea BAT din Romania si alte douasprezece piete: Italia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Slovenia, Croatia si Kosovo.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare