Business Hi-Tech

thumbs

Distribuitorul ELKO Romania: In perioada februarie-martie am remarcat o crestere pentru notebookuri, dar si pentru componente PC. Distribuitorul IT se asteapta de asemenea la cresterea cererii pentru echipamente rugged si industriale dedicate infrastructurii critice

27.03.2020, 00:07 Sursa: zf.ro

Compania de origine letona ELKO Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de distributie de IT, a inregistrat in perioada februarie-martie anul acesta o crestere pentru notebook-uri, dar si pentru si pentru componente PC, licente software, surse neintreruptibile sau electronice de consum. "Legat de acest aspect, una dintre principalele tendinte pe care le-am observat este faptul ca granita dintre electronicele de tip consumer si tehnologia IT devine din ce in ce mai estompata. Anul trecut, la nivelul grupului ELKO, ponderea veniturilor din distributia electronicelor de consum a inregistrat cea mai mare crestere", a declarat pentru ZF Carmen Stanciu, directorul general al ELKO Romania. Ea a adaugat ca se asteapta de asemenea la o cerere sustinuta pentru echipamente rugged si industriale dedicate infrastructurii critice.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare