Business Hi-Tech

thumbs

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft: Am inceput sa mergem noi catre clienti sa le propunem solutii pentru industria lor. "Am angajat agronomi, doctori, oameni din retail - experti in diferite domenii - pentru a intelege businessul clientilor"

27.03.2020, 00:08 Sursa: zf.ro

TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala, parte a grupului Logo din Turcia incepand cu anul 2016, cu afaceri locale de peste 22 mil. euro in 2019, a inceput sa mearga catre clienti si sa le propuna solutii adaptate a industriei, ca parte a unui plan in mai multe etape de schimbare a companiei. "In general clientii nostri vin la noi cu un business clar si intreaba - puteti dezvolta acest lucru? Acum noi mergem la clientii nostri si le spunem: priviti - acestea sunt schimbarile din industria dvs., asta se intampla in produsele noastre - si daca doriti noi putem sa le implementam", a declarat intr-un interviu pentru ZF Gorkem Tursucu, CEO al TotalSoft din anul 2018. El a adaugat ca pentru a face acest lucru compania a angajat experti in diferite domenii - de la agronomi pana la doctori.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare