Alte sporturi

thumbs

Ati auzit de procedeul sobolan? Bazinul de inot de la "CSNB Lia Manoliu" inchis temporar dupa ce o rozatoare a fost gasita in apa

02.04.2018, 15:08 Sursa: Prosport

Bazinul acoperit de inot de la "CSNB Lia Manoliu" a fost inchis temporar, dupa ce luni de dimineata a fost gasit un sobolan in apa. "Era viu, inota!" , a declarat cel care a descoperit si filmat minunatia.

Problemele cu rozatoarele au devenit acute in zona Bazinului de inot si a salii de atletism dupa demolarea patinoarului artificial. "Dupa ce au inceput lucrarile, ne-au invadat. Toti sobolanii au migrat in zona noastra. Am facut deratizare, am luat masuri, dar fenomenul e greu de stopat. Cu o saptamana inainte de a gasi sobolanul in apa trecusem de inspectia sanitara. Acum ne-a fost inchis bazinul si trebuie sa facem din nou deratizare" , a declarat unul dintre responsabilii bazinului.

Conform unor informatii, bazinul va fi inchis aproximativ o luna pentru schimbarea apei si pentru deratizare. In tot acest timp, toate sectiile de inot care isi desfasurau activitatea la "CSNB Lia Manoliu" trebuie sa caute alte variante.

Articole asemanatoare