Alte sporturi

thumbs

Ceremonia pentru introducerea in Hall of Fame a NBA va fi amanata pentru octombrie. Ce nume erau pregatite sa intre in istorie

25.05.2020, 09:03 Sursa: Prosport

Ceremonia pentru introducerea in Hall of Fame a NBA va fi amanata pentru luna octombrie, aceasta fiind prevazuta initial la 29 august, anunta Boston Globe. NBA schimba balonul de joc pentru prima oara in ultimii 37 de ani. Ce minge va aparea 2021 in baschetul profesionist american Evenimentul ar fi trebuit sa aiba loc la Symphony Hall de Springfield (Massachusetts) in 29 august, dar organizatorii au anuntat ca ar putea avea loc in octombrie. Kobe Bryant, cel mai sonor nume In promotia de includere din 2020 ar urma sa fie Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett, Tamika Catchings, Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich, Kim Mulkey, Barbara Stevens si Patrick Baumann. Les organisateurs de la ceremonie d'intronisation au Hall of Fame de la NBA, prevue le 29 aout, reflechissent a une nouvelle date et a un protocole sanitaire permettant sa tenue https://t.co/WbgMy2Mqf4 pic.twitter.com/mKxZYjm1Gd - L'EQUIPE (@lequipe) May 24, 2020 Kobe Bryant, care a murit pe 26 ianuarie, intr-un accident de elicopter, Sutton, care a disparut sambata, si Baumann, care a murit in octombrie 2018, vor fi cele mai importante nume in aceasta includere din 2020.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare