Alte sporturi

thumbs

"S-a facut deputat. Are imunitate parlamentara, acuma ce pot sa-i mai fac?". Catalin Morosanu, ironii la adresa lui Daniel Ghita | VIDEO

10.06.2021, 22:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Catalin Morosanu, fostul mare luptator K1, a lansat mai multe ironii la adresa lui Daniel Ghita si a vorbit despre lupta mult dorita dintre cei doi. In prezent, Catalin Morosanu este consilier judetean la Galati, din partea PNL, si promoter al galelor Dynamite Fighting Show. De cealalta parte, Daniel Ghita este deputat PSD de Ilfov. Catalin Morosanu, ironii la adresa lui Daniel Ghita "Moartea din Carpati" l-a ironizat pe Daniel Ghita spunand ca, intre cei doi, nu va avea loc o lupta, deoarece cel din urma are imunitate parlamentara. In plus, Morosanu a dezvaluit ca isi doreste sa dechida o academie, care sa-i poarte numele. "Unde sa se mai parieze, ca s-a facut deputat, ce sa mai... Are imunitate parlamentara, acuma ce pot sa-i mai fac? Intr-adevar, am opt ani de zile de politica. Acuma, sunt la al treilea mandat de consilier judetean. Sincer sa va spun, am invatat foarte multe lucruri de acolo, m-am dezvoltat personal. Dar cred ca cel mai bine este sa fac ceea ce stiu cel mai bine, in sensul ca sa organizez gale de K1. Acum, vreau sa-mi deschid o academie, academia "Catalin Morosanu", vreau sa invat copiii sa faca sport, sa le implementez o mentalitate de disciplina, de munca. Sa aiba acea mentalitate de invingatori. Eu asta imi doresc, m-am lecuit de politica. va spun sincer", a declarat Catalin Morosanu, in cadrul evenimentului de lansare a revistei SUPEREURO. In ultimii ani, Daniel Ghita si Catalin Morosanu si-au aruncat mai multe declaratii dure, in spatiul public. "Eu, Daniel Ghita, am un nume cunoscut si apreciat pe plan mondial in lumea K1. Nu ma puneti in aceeasi oala cu tot felul de alti candidati, fiindca nu e cazul. Numai eu stiu cat am muncit sa-mi fac acest nume. Pe de alta parte, nu vreau sa fac nicio referire la Catalin Morosanu, ca sa nu zica lumea ca spun nu stiu pe seama lui sau ca incerc sa-mi fac reclama pe spatele sau", declara Daniel Ghita, in luna februarie, pentru playtech.ro.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare