Alte sporturi

thumbs

Premiu fabulos oferit de primaria Pitesti pentru judoka Serban Eduard! "Va multumesc in numele judo-ului romanesc pentru fapta deosebita"

18.06.2021, 11:22 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Judoka Serban Eduard, campion mondial de cadeti in anul 2017 si medaliat cu bronz la europenele de juniori si tineret in 2020, a intrat in posesia unei garsoniere, oferite de catre autoritatile locale din Pitesti. Eduard Serban, 21 de ani, e legitimat la CSM Pitesti si in prezent este component al Lotului National de Tineret Oradea. El e considerat o speranta pentru judoul romanesc la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris. Performantele obtinute de Eduard sunt greu de imaginat dat fiind conditiile in care locuia. Premiu fabulos oferit de primaria Pitesti pentru judoka Serban Eduard! Recompensa primita de tanarul sportiv din partea primariei Pitesti vine ca o recunoastere pentru toata munca, sacrificiile si eforturile depuse pana acum de catre sportiv. Cristian Gentea, edilul din Pitesti, a precizat cu ocazia inmanarii cheilor garsonierei: "Sustinem nu doar sportul, ci si performanta si, ca atare, gestul pe care-l facem astazi intra in sfera normalitatii". Cozmin Gusa: "Va multumesc in numele judo-ului romanesc pentru fapta deosebita" Cozmin Gusa, presedintele Federatiei Romane de Judo, a fost impresionat de gestul primarului din Pitesti si a transmis un mesaj de multumire: "Stimate domnule primar Gentea, Va multumesc in numele meu si al judo ului romanesc pentru fapta deosebita pe care ati realizat-o in beneficiul unui sportiv merituos al nostru, care a onorat prin prestatiile sale sportive Romania, dar si Pitestiul! Putini oameni din administratie pricep nevoile de trai si antrenament ale sportivilor olimpici, si chiar mai putini actioneaza in sprijinul acestora. Dumneavoastra ati dovedit ca faceti parte din aceasta categorie selecta si responsabila, lucru care va onoreaza in plus. Va doresc mult succes si va asigur de intreaga noastra consideratie! Cozmin Gusa Presedinte FRJudo" Altfel, tara noastra va gazdui in luna iulie doua competitii extrem de importante: Cupa Europeana de Cadeti si Cupa Europeana de Juniori. "Ambele intreceri sportive internationale vor avea loc in luna iulie la Bucuresti, in Sala Polivalenta si reprezinta de fapt, repornirea calendarului international pentru cadeti si juniori, dupa o pauza de aproximativ un an de zile" arata FRJ.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare