Gimnastica

thumbs

Isi inrameaza ultimul numar de concurs! Marian Dragulescu stie ce va face dupa Jocurile Olimpice de la Tokyo

27.07.2021, 08:18 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Jurnalistii care l-au asteptat pe Marian Dragulescu, la aeroportul Henri Coanda, au putut afla lucruri noi de la cel mai titrat gimnast al Romaniei, venit fara medalie de la competitia nipona. Gimnastul Marian Dragulescu a ratat, sambata, calificarea in finala la sarituri, singura proba in care a luat startul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.. Dragulescu, care va implini 41 de ani in 18 decembrie, a fost notat cu 13.466 la prima saritura si cu 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999, cu care se afla la ora transmiterii acestei stiri pe locul 9, astfel ca rateaza ultimul act la JO. Isi inrameaza ultimul numar de concurs! Marian Dragulescu stie ce va face dupa Jocurile Olimpice de la Tokyo Marian Dragulescu a declarat, in fata camerelor de luat vederi, ca va renunta la gimnastica de performanta, dupa Campionatul Mondial din octombrie 2021. Are de gand sa devina antrenor. Intrebat de ziaristi daca are vreo parere de rau legata de insuccesul lui la Tokyo, Dragulescu a explicat ca a incercat sa faca totul pentru a prinde o finala: "N-a fost sa fie! Daca stateam la prima saritura eram in finala. Asta a fost. Dar sa va uitati cu atentie ca in finala de la sarituri sunt doi sau trei gimnasti care vor face saritura Dragulescu. Macar am lasat ceva in gimnastica", a spus multiplul medaliat olimpic. Dragulescu a precizat ca a pastrat numerul de concurs de la Tokyo, pe care se gandeste sa-l inrameze sau sa-l ofere la o licitatie pentru o cauza umanitara. "Initial am vrut sa-l arunc, dar in cele din urma l-am pastrat". Crede ca Larisa Iordache poate obtine un rezultat mare! Marian Dragulescu e de parere ca Larisa Iordache poate un rezultat foarte mare la Tokyo."Isi doreste enorm de mult o medalie. Ii doresc din suflet sa o obtina. A muncit mult pentru acest lucru", a mai spus Marian care a avut cuvinte de lauda si la adresa lui Robert Glinta si David Popovici, cei doi inotatori calificati in finale olimpice. "Sunt foarte, foarte talentati si muncitori. Iar acest lucru s-a vazut. Avem mari sanse la medalii si datorita lor", a incheiat Dragulescu. Romania participa la JO de la Tokyo (23 iulie-8 august) cu 101 de sportivi, 46 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive, adica inot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastica artistica, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masa, box, scrima, triatlon, judo, tir cu arcul si tenis.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare