Box

thumbs

Mesaj emotionant de la fratele Claudiei Nechita pentru Dan Negru! "A cunoscut saracia de mica"

27.07.2021, 10:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Cunoscutul prezentator tv Dan Negru a postat pe retelele sociale cateva randuri scrise de fratele Claudiei Nechita, aceasta din urma find puglista din Romania care lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Maria Claudia Nechita, pe numele intreg, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de box din cadrul Jocuriilor Olimpice de la Tokyo, la categoria -57 de kilograme. Ea a invins-o, in optimi, decizie 5-0, pe somaleza Ramla Ali. Mesaj emotionant de la fratele Claudiei Nechita pentru Dan Negru! "A cunoscut saracia de mica" Inca o victorie, in lupta din 28 iulie cu japoneza Sena Irie, care a invins-o cu 5-0 pe tunisianca Khouloud Hlimi Ep Moulahi, ii poate asigura Claudiei Nechita medalia de bronz, iar daca ea va pastra acelasi nivel, poate aspira si la finala olimpica a categoriei sale. Dan Negru a postat mesajul primit de la fratele sportivei. "Mi-a scris fratele Claudiei Nechita care maine lupta pentru o medalie! Medalia i-ar aduce o pensie viagera care ar scoate-o din saracie. Crescuta doar de bunica ei, Claudia a cunoscut saracia de mica si ca sa nu ajunga pe drumuri antrenorul ei a luat-o acasa, in familie, unde a crescut-o alaturi de copiii lui. Povestile nespuse ale J.O...", a fost postarea cunoscutului personaj. Singurul reprezentant la masculin, la box, a pierdut in primul tur Tot luni, Cosmin-Petre Girleanu a fost eliminat in primul tur al turneului olimpic de box, la categoria -52 de kilograme. El a fost invins, la puncte, prin decizie 5-0, de bulgarul Daniel Panev Asenov. Boxul a contribuit la palmaresul olimpic al Romaniei pana la Tokyo cu o zestre de 25 medalii, dintre care una de aur, 9 de argint si 15 de bronz. Romania este reprezentata la Jocurile Olimpice de la Tokyo de 101 sportivi care vor concura in 17 discipline sportive: inot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastica artistica, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masa, box, scrima, triatlon, tir cu arcul, judo si tenis.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare