Liga 1

thumbs

Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Ionut Cioinac la doua etape

07.12.2017, 22:26 Sursa: Prosport

Vesti bune pentru antrenorul Flavius Stoican. Comisia de Recurs i-a redus suspendarea mijlocasului Ionut Cioinac de la patru la doua etape, astfel ca jucatorul lui CSM Poli Iasi poate evolua in meciul de luni, cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. Anuntul a fost facut de presedintele Adrian Ambrosie, care a sustinut cauza jucatorului in fata membrilor comisiei.

"Astazi am fost la Comisia de Recurs si am reusit sa obtinem reducerea pedepsei jucatrului de la patru etape la doua etape de suspendare. Am invocat faptul ca Cioinac este la prima abatere, dar si faptul ca jucatorul si-a cerut scuze public fata de arbitrul Coltescu, dupa declaratiile date la finalul partidei cu Dinamo . De asemenea, am demonstrat prin proba video ca Ionut Cioinac nu l-a insultat pe arbitrul Coltescu in timpul partidei si nu i-a pus mana in gat, asa cum a scris arbitrul in raport. Membrii Comisiei de Recurs au fost deschisi, au analizat cele invocate de noi si au decis reducerea suspendarii la doua etape. Asteptam decizia oficiala pe adresa clubului, cel mai probabil o vom primi vineri" , a declarat presedintele executiv Adrian Ambrosie.

Dupa meciul cu Dinamo, Ionut Cioinac a fost suspendat de catre Comisia de Disciplina si Etica a FRF patru meciuri si amendat cu suma de 5.000 de lei. Mijlocasul lui CSM Poli si-a ispasit deja cele doua etape, stand in partidele cu Unirea Slobozia (in Cupa) si cu Astra (in campionat).

CSM Poli Iasi joaca luni, de la ora 17:00, la Brasov, cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, in cadrul etapei a 21-a a Ligii 1. Iesenii au nevoie de victorie pentru a spera in continuare la play-off.

Articole asemanatoare