Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Bogdan Planic, oferta-monstru din Bundesliga! Becali a cerut o suma uriasa pe sarb, iar impresarul confirma interesul: "L-au urmarit la meciurile cu CFR si cu CSU Craiova"

07.05.2018, 08:11 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Finalul excelent de sezon pe care il are Bogdan Planic, fundasul central care a tinut FCSB in lupta pentru titlu cu golurile marcate impotriva lui CFR Cluj , ii poate aduce sarbului un transfer important. Informatiile ProSport sustin faptul ca fotbalistul a fost urmarit pe viu la meciul FCSB - CSU Craiova 2-0 de un oficial al unui club din Germania. Mai mult, acesta a discutat cu Gigi Becali, finantatorul FCSB, pentru transferul jucatorului.

Potrivit surselor din cadrul clubului, emisarului i-a fost transmis faptul ca Planic poate fi cumparat pentru 5 milioane de euro, insa dupa redactarea ofertei Becali a crescut pretentiile pana la 7 milioane de euro. Din informatiile obtinute de ProSport , se pare ca formatia interesata ar putea fi Eintracht Frankfurt, ocupanta locului 7 in Bundesliga, club are n-a raspuns deocamdata pretentiilor ridicate ale finantatorului FCSB. Numele echipei nu a fost confirmat de impresarul lui Bogdan Planic, cel care a recunoscut totusi "vizita de lucru" facuta de oficialul clubului din Germania. " La meciul cu CSU Craiova a fost urmarit de cineva din Germania, dar nu e corect sa va spun numele echipei. El a fost urmarit si de alte cluburi mai recent, la meciul cu CFR Cluj. Dar nu e de vanzare, asta e politica in momentul de fata ", a spus Zvonko Milojkovic pentru ProSport.

"Poate pleca doar pentru 10 milioane de euro"

Mai mult, acesta spune ca singurul pret pentru care Bogdan Planic poate pleca de la FCSB este de 10 milioane de euro. " E e urmarit atent din Germania, insa sunt variante si din Italia si Franta. Insa exista o problema. Bogdan nu este de vanzare in acest moment, e doar de un an la echipa, conducerea asa spune. Singura varianta ca el sa poata pleca este ca unul dintre cluburile interesate sa vina cu 10 milioane de euro. De ce 10? Pentru ca asta e clauza de reziliere a lui Planic ", a completat Milojkovic.

Asteapta FCSB "scumpirile" de dupa Mondial?

O posibila varianta pentru atitudinea FCSB-ului, club care l-a cumparat in vara lui 2017 pe Planic cu doar 300.000 de euro de la Vojvodina, poate fi sansa fundasului central de a participa la Cupa Mondiala din Rusia. Desi nu a fost pana acum in vederile selectionerului Serbiei, Bogdan Planic marturisea recent, declaratie preluata in presa din tara vecina, ca viseaza sa ajunga in Rusia: " As vrea sa joc la Campionatul Mondial in tricoul Serbiei, chiar daca sunt jucatori mari pe postul pe care joc eu. Dar pot sa sper ".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare