Spania

thumbs

La vremuri noi, haine noi! Barcelona si-a prezentat echipamentul de deplasare pe retelele de socializare. FCSB a avut unul asemanator

02.07.2018, 14:13 Sursa: Prosport

FC Barcelona a triumfat din nou pe plan intern, castigand campionatul la pas, la care s-a mai adaugat si Copa del Rey. Parcursul european a fost, pentru a treia oara la rand, dezamagitor pentru fanii gruparii catalane, formatia lui Valverde fiind eliminata in sferturile Ligii Campionilor de AS Roma. Prin intermediul contului oficial de Instagram, catalanii au prezentat noul echipament pentru meciurile din deplasare.

Sefii catalani au optat pentru un model complet verde, asemanator cu cel pe care l-a avut FCSB in sezonul 2008-2009.

?? @FCBarcelona_es away kit 18/19 Te presentamos la segunda equipacion del Barca 18/19 Aixi es la nostra segona equipacio per aquesta temporada ¬￯ #TheBallMakesUsMore #ElBalonNosHaceMas #LaPilotaEnsFaMes ???? Forca Barca!

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Jul 2, 2018 at 1:05am PDT

Andres Iniesta si Gerard Deulofeu sunt jucatorii de care clubul de pe Camp Nou s-a despartit in aceasta pauza competitionala.Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare