Liga 1

thumbs

Galerii infratite la Iasi! Suporterii mai multor echipe din tara si din Chisinau si-au dat intalnire la turneul "Old Boys Politehnica Iasi 1945"

01.08.2018, 11:48 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Rivali in tribune, la meciurile echipelor favorite, suporterii pot fi si prieteni in afara terenului, fapt demonstrat sambata, la Iasi. Aproape 200 de suporteri din Iasi, Brasov, Constanta si Chisinau si-au dat intalnire la prima editie a turneului "Old Boys Politehnica Iasi 1945", competitie organizata de mai multi suporteri inimosi ai echipei din Copou.

Pe primul loc s-a clasat echipa Old Boys Dacia, care a trecut in finala cu scorul de 2-0 de colegii de la Old Boys Dancu. In finala mica, Baietii Veseli Iasi au invins echipa Old Boys Raducaneni cu scorul de 4-2 si au intrat in posesia medaliilor de bronz.

La turneu au participat urmatoarele zece echipe, intre care si una de fete: Baietii Veseli Iasi, Ultras Girls, Old Boys Raducaneni, Zimbru Chisinau, Baricada 09 Farul Constanta, Ultras Iasi, Old Boys Dacia, Modern Boys, Old Boys Dancu si FC Brasov .

Evident, "pata de culoare" a turneului a constituit-o echipa feminina Ultras Girls, cu Elena Marina Gaina capitan, aceasta regasindu-se si in comitetul de organizare.

Echipele de pe primele locuri au primit cupe, medalii, diplome si esarfe cu Politehnica Iasi.

Dupa incheierea turneului desfasurat la Complexul Ciric, suporterii din Iasi, Brasov, Constanta si Chisinau au format impreuna o singura galerie si au sustinut din tribune Politehnica Iasi in meciul din Copou, cu Astra Giurgiu.

"A fost un turneu reusit si ne bucura faptul ca am avut galerii din Brasov, Constanta, Chisinau si le multumesc pentru ca au acceptat invitatia noastra. Meciurile s-au disputat sub semnul fair-play-ului, suporterii au cantat, au scandat numele echipelor favorite, au creat o atmosfera superba la fiecare meci al competitiei. A fost o sarbatoare a suporterilor, ne-am bucurat cu totii de fotbal, sportul pe care il iubim atat de mult si pentru care facem foarte multe sacrificii. Vreau sa multumesc pentru sprijin clubul Politehnica Iasi si omului de afaceri Costin Mandru, care ne-a oferit o mica sponsorizare si am putut duce la bun sfarsit acest turneu. Competitia a fost o reusita si vrem ca acest turneu Cupa Old Boys Polutehnica Iasi 1945 sa devina unul de traditie in peisajul fotbalului romanesc, iar an de an sa aducem cat mai multe galerii la Iasi, nu doar din tara, ci si din strainatate" , a declarat Daniel Talpalaru, unul dintre organizatorii competitiei.

Din comitetul de organizare au mai facut parte si alti inimosi suporteri, intre care Elena Gaina (capitanul echipei de fete Ultras Girls), Petrica Basascu si Codrin Bobu.

Rezultatele din fazele eliminatorii:

Semifinale:
Old Boys Dancu - Baietii Veseli 2-1
Old Boys Dacia - Old Boys Raducaneni 7-2
Finala mica: Baietii Veseli - Old Boys Raducaneni 4-2
Finala mare: Old Boys Dacia - Old Boys Dancu 2-0

Clasament final: 1. Old Boys Dacia, 2. Old Boys Dancu, 3. Baietii Veseli, 4. Old Boys Raducaneni.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare