Spania

thumbs

Betis i-a decis viitorul lui Tosca! Ce se intampla cu fundasul cumparat de la FCSB

20.08.2018, 14:37 Sursa: Prosport

Alin Tosca (26 de ani) nu mai este dorit de Betis Sevilla. Potrivit presei din Spania, oficialii clubului ii cauta echipa fundasului roman.

Alin Tosca este la un pas sa paraseasca Betis. Desi la inceputul sezonului a declarat ca vrea sa ramana la echipa, se pare ca antrenorul Quique Setien nu a fost de aceeasi parere si le-a transmis sefilor ca nu mai are nevoie de serviciile lui Tosca. Desi in retur a fost imprumutat la Benevento, ideea cedarii pe perioada determinata nu mai este o optiune, iar fundasul va pleca definitiv de la gruparea spaniola.

Potrivit Marca, Betis ii cauta echipa romanului inca din aceasta vara, nefiind dispusa sa-i mai plateasca salariul de 30.000 de euro pe luna, pana la urmatoarea perioada de transferuri.

Alin Tosca a ajuns la Betis in ianuarie 2017, cand spaniolii plateau 1 milion de euro celor de la FCSB.

" Eu sunt acum la Betis, mai am trei ani de contract, pentru mine totul este clar. Sunt doar niste discutii care apar in presa, despre care eu nu stiu nimic. Nu am primit nicio oferta concreta. Ma bucur foarte mult ca sunt aici si o sa trag tare sa prind un loc de titular. Eu imi doresc sa raman aici, imi place foarte mult la Betis, ma simt foarte bine, e o echipa care joaca in Europa si care a crescut foarte mul t", declara Tosca dupa imprumutul la Benevento.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare