Liga 1

thumbs

Primul jucator care trebuia sa plece de la FCSB in mandatul lui Teja ramane pe loc! Antrenorul echipei la care urma sa ajunga anunta: "Nu mai vine, discutia e inchisa". Cine i-a fost preferat

11.01.2019, 12:30 Sursa: Prosport

Andrei Vlad (19 ani) nu mai pleaca imprumut la Dunarea Calarasi, a anuntat, vineri, Dan Alexa (32 de ani), care a dezvaluit ca gruparea sa l-a transferat pe portarul Nicolae Calancea (32 de ani), de la U Craiova .

Cu Balgradean avand postul de titular asigurat, conducerea FCSB -ului s-a gandit sa-l imprumute pe tanarul goalkeeper la Dunarea, in speranta ca va apara mai mult si va aduna experienta necesara pentru o revenire in forta in poarta vicecampioanei. Dar Dan Alexa s-a orientat spre experienta si a preferat sa mearga pe mana portarului moldovean Nicolai Calancea, de la Craiova: "Nu, Andrei Vlad nu mai vine! L-am vrut in vara, dar domnul Becali nu l-a dat pentru ca spera sa joace titular si sa fie primul portar al echipei. Acum a fost doar o discutie, dar l-am luat pe Calancea si orice discutie e inchisa", a spus "Chirurgul", vineri.

Daca pe Vlad nu l-a mai luat, antrenorul Dunarii s-a ales cu un alt pusti promitator de la FCSB, Ianis Stoica, despre care are doar cuvinte de lauda: "Ianis Stoica este un jucator care pe mine m-a impresionat in Cupa Romaniei, care a pus foarte multe probleme. E un jucator de real talent, are calitati fizice exceptionale pentru varsta lui. Are doar 16 ani, daca va merita, va juca", a declarat antrenorul Dunarii in momentul in care a venit vorba despre fiul lui Pompiliu Stoica.

Imediat dupa venirea lui Mihai Teja, Gigi Becali anunta ca Andrei Vlad e gata de imprumut si ca FCSB se va orienta spre Razvan Pleasca, veteranul de 36 de ani al celor de la Gaz Metan : "Da, ma gandesc la Plesca. MM Stoica mi-a zis sa luam un portar mai in varsta ca sa-l dam pe Vlad sa apere", dezvaluia Becali, dar nici aceasta mutare nu se va face.

Articole asemanatoare