Liga 1

thumbs

Olteanul Adrian Stoian i-a pus pe jar pe cei de la U Craiova! S-a prezentat in fata lui Becali cu tatuajul sau si a spus totul: "Oricum, CSU nu e Craiova"

15.01.2019, 17:44 Sursa: Prosport

Craioveanul Adrian Stoian (27 de ani) a semnat cu FCSB , iar Gigi Becali a trecut peste faptul ca mijlocasul are un tatuaj cu emblema Universitatii Craiova . Mai mult, fotbalistul care a petrecut aproape 10 ani in fotbalul din Italia a discutat cu finantatorul FCSB despre acest subiect si ca nu vor fi probleme.

Adrian Stoian (27 de ani) este noul fotbalist al lui FCSB. Informatia a fost dezvaluita de Gigi Becali, care a sustinut ca fotbalistul va ajunge in cantonamentul echipei, din Spania, in decursul zilei de marti. Astfel, fotbalistul crescut la Scoala de Fotbal Gica Popescu revine in Romania dupa aproape 10 ani, timp in care a jucat doar in Italia, in Serie A si in Serie B. Conform presei din Italia, fotbalistul mai era dorit de doua formatii din "Cizma", Salernitana si Venezia, dar finantatorul vicecampioanei Romaniei s-a miscat eficient

In schimb, un detaliu iese in evidenta. Stoian are un tatuaj cu emblema Universitatii Craiova, dar Becali nu s-a aratat deranjat: "Ce conteaza asta? Mi-a spus ca era tanar si ca oricum CSU nu e Craiova aia... Pana vine echipa lui Mititelu... peste trei ani il vindem, cand promoveaza", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Plecat din Romania in 2009, mijlocasul de banda a jucat de-a lungul anilor la: AS Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa si Crotone.

Articole asemanatoare