Stranieri

thumbs

Grozav a "dat cu pixul"! FOTO | Fostul dinamovist a fost prezentat la noua echipa. Pe cat a semnat

16.01.2019, 17:25 Sursa: Prosport

Gicu Grozav (28 de ani) si-a gasit echipa. Fostul dinamovist a semnat cu FC Kisvarda, din Ungaria, unde va fi coleg cu trei romani: Mihai Minca, Cornel Ene si Sergiu Negrut. Presa din tara vecina a anuntat mutarea inca de marti, iar acum totul a devenit oficial. Internationalul roman si-a pus semnatura pe intelegerea cu maghiarii de pe locul 11 din 12 in clasament.

Grozav s-a inteles pe un an si jumatate cu noua sa echipa si va avea ca prim obiectiv salvarea de la retrogradare. Dupa 18 etape, Kisvarda se afla pe 11 in campionatul Ungariei, una dintre cele doua pozitii retrogradabile, cu 16 puncte, la un avans de sapte puncte de ultima clasata si la un punct de DVTK, a zecea clasata. La Kisvarda se afla si Artem Milevski, care a jucat in Liga 1 pentru Concordia Chiajna .Grozav s-a desparitit de Dinamo in noiembrie 2018, dupa doar 4 meciuri. Acesta a plecat din Stefan cel Mare cu scandal, dupa eliminarea din Cupa Romaniei, cand Dinamo a pierdut la loviturile de departajare contra celor de la Csikszereda. Atunci, Grozav a executat intr-un mod pe care Rednic l-a considerat batjocoritor: a trimis o scarita peste poarta.

Saptamana trecuta, selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca Gicu Grozav e aproape de transferul la o echipa: "Sper ca Gicu Grozav sa isi rezolve saptamana asta, pentru ca are cateva oferte si sa aleaga echipa la care crede el ca poate sa joace pentru ca el are nevoie de asta sa isi recapete increderea pe care o avea inainte de ultimele sase, opt luni de zile. Sigur intr-o saptamana isi va rezolva situatia, sper sa inceapa sa joace cat mai repede si sa fie si el o solutie pentru echipa nationala" , a punctat "Gurita", pentru FRF TV.

Articole asemanatoare