Stranieri

thumbs

Florin Andone, dorit de Barcelona! FOTO | Nu e gluma: atacantul roman, pe "radarul" catalanilor

16.01.2019, 21:18 Sursa: Prosport

Florin Andone (25 de ani) a fost pe lista Barcelonei. Mundo Deportivo, unul dintre ziarele de casa ale catalanilor, scie ca formatia de pe Camp Nou s-a interesat de transferul atacantului roman. Sefii clubului au cerut informatii despre varful lui Brighton, despre care s-a spus ca e si pe lista turcilor de la Galatasaray.

"Barca l-a sunat pe Andone, de la Brighton" , titreaza Mundo Deportivo, care noteaza ca gruparea de pe Camp Nou a cerut informatii despre situatia atacantului lui Brighton, dar in cele din urma a renuntat la transferul internationalului roman.

Dupa plecarea lui Munir El Haddadi la FC Sevilla, campioana Spaniei are nevoie de o rezerva pentru Luis Suarez, iar printre variantele luate in calcul de oficialii de pe Camp Nou s-a numarat si Andone, sustin jurnalistii spanioli.

Florin Andone se afla la Brighton din vara lui 2018, iar de atunci a marcat trei goluri in 14 meciuri. Castellon, Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba si Deportivo la Coruna sunt echipele pe la care a mai trecut Andone pana sa ajunga in Premier League.

6 milioane de euro e cota de piata a lui Andone, conform Transfermarkt.

Articole asemanatoare