Liga 1

thumbs

Pancu l-a desfiintat pe Becali! Simbolul Rapidului a refuzat transferul la FCSB si apoi si-a luat adio de la nationala: "Va spun ceva in premiera! A inceput sa faca echipa la EURO 2008 si eu trebuia sa joc cu Ovidiu Petre in fata apararii"

18.01.2019, 10:54 Sursa: Prosport

Daniel Pancu i-a raspuns lui Gigi Becali, dupa ce acesta a afirmat ca antrenorul Rapidului a vrut sa se transfere la FCSB , pe vremea in care era fotbalist. Pancu a negat acest lucru si a oferit toate infomatiile cu privire la discutiile purtate la acel moment.

Becali i-a propus lui Pancu un salariu generos si i-a garantat un loc de titular in nationala Romaniei la turneul final. I s-a promis locul de la mijlocul terenului, intr-un cuplu cu Ovidiu Petre. " In 2008, ma cheama nea Giovanni la birou. Si imi spune, hai ca avem o oferta. Am ajuns in curtea Palatului. A spus ca avea impresari straini acolo. Domnul Becali Gigi era cu picioarele pe masa si manca niste cirese. Am intrebat, ce se intampla acum?" , a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Pancone a detaliat: "Am zis ca trebuie sa ma gandesc, dar eu nu stiam cum sa scap mai repede. Au inceput sa sara niste teancuri mari de bani, nici nu m-au uitat la ele. Le scotea dintr-un seif si punea din alea de 500 de euro pe masa. Cand a vazut ca refuz...Va spun ceva in premiera. A inceput sa faca echipa la EURO 2008!

Eu trebuia sa joc cu Ovidiu Petre in fata apararii. Noi daca suntem de la Rapid, nu inseamna ca suntem mai fraieri. Dupa aceea, m-am intrebat. Am avut meciuri fantastice in Rusia, un campionat puternic, nu m-a convocat nimeni la nationala. M-am intors la Rapid, doi ani cu Razvan Lucescu au fost fantastici. Nu m-a chemat nimeni la nationala. De ce oare? E clar. Mi-a spus direct, joci cu Ovidiu Petre, joci la nationala la EURO" .

"Eu am multe defecte, dar adevarul il spun intotdeauna. In 2002 s-a oferit sa achite clauza de reziliere de 3 milioane la Rapid. L-am refuzat. In 2006, m-a sunat personal, i-am spus clar ca daca nu era la Steaua, mergeam oriunde. Pe Sapunaru l-a vrut, pe Niculae l-a vrut, pe Pancu l-a vrut. Nu poate sa ia niciodata un simbol al Rapidului" , a mai spus Daniel Pancu.

Gigi Becali a declarat recent ca Pancu a vrut sa vina la FCSB: " Pancu el vorbeste asa, dar el a vrut sa vina. Dupa ce a fost mare, a vrut sa vina. N-are rost sa vorbesc acum, ca nu o sa recunoasca. Eu ce am vrut sa iau din Romania, am luat tot ".

Articole asemanatoare