Liga 1

thumbs

Discursul ce naste polemici! Florin Tanase: "Nu am fost toti dispusi sa facem prea mult efort si asta ne-a costat! Acum avem un antrenor nou si trebuie sa impresionezi"

18.01.2019, 13:39 Sursa: Prosport

FCSB se afla in cantonament la Marbella, in Spania, sub comanda lui Mihai Teja, cel care joi a condus primul sau amical pe banca ros-albastra. Echipa a incheiat 2018 la sase puncte in spatele liderului CFR, Nicolae Dica a fost demis, iar Florin Tanase, unul dintre capitanii formatiei, a expus una dintre cauze.

"Am alergat mult la antrenament. Stiti cum e, avem un antrenor nou si trebuie sa impresionezi, sa joci titular. Trebuie sa avem atitudine. Asta ne-a lipsit in ultimul timp. Nu prea am fost toti dispusi sa facem prea mult efort si asta ne-a costat.

Suntem la Steaua si trebuie sa avem atitudine la fiecare meci, sa castigam fiecare meci. Numai prin munca poti sa castigi un titlu", a declarat Tanase, la Pro X. "Stoian si Matei sunt jucatori valorosi, cu experienta, cu siguranta ne vor ajuta in viitor. Nu cred ca mai avem nevoie de transferuri" , a mai comentat acesta.

Primul dintre cele trei amicale pe care FCSB le va disputa in Spania, in cantonamentul iernii, a fost incheiat la egalitate. Elevii lui Mihai Teja au reusit doar un 0-0 in fata elvetienilor de la FC Luzern la capatul unei partide in care noul antrenor a incercat mai multe modificari.

Articole asemanatoare