Stranieri

thumbs

VIDEO | Sumudica, la prima infrangere in campionat din noiembrie. Budescu a ratat un penalty si Al Shabab pierde podiumul in Arabia Saudita

09.02.2019, 20:39 Sursa: Prosport

Al Shabab, formatia pregatita de Marius Sumudica, a pierdut meciul de campionat cu Al Fateh, scor 0-1. Daca Valerica Gaman a fost suspendat pentru acest joc, Constantin Budescu 29 de ani a ratat un penalty pentru echipa antrenata de roman.

Dupa ce Al Ahli, noua echipa a lui Nicolae Stanciu, a castigat in aceasta etapa, formatia lui Sumudica era obligata sa invinga pentru a-si pastra locul pe podium, insa lucrurile s-au complicat pentru Al Shabab. In minutul 56, fundasul dreapta Hassan Muath a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Totusi, echipa din Riad a avut sansa egalarii zece minute mai tarziu. Budescu a trimis o centrare in careu, coechipierul sau a fost faultat, iar arbitrul olandez Van Der Kerkhof a aratat punctul cu var. Penalty-ul a fost executat tot de internationalul roman, insa acesta a trimis in bara, irosind astfel sansa de a deschide scorul.

￘￙￙￙￘ ￘￙￙VAR ￘￙￙￘ ￘￙￙ ￘￘￘ ￘￙￙￘￙ ￘￙￘￘￘￘ ￙￘￙￘￙￘￙￙ ￙￙￘￘￙￘ #￘￙￙￘￘_￘￙￘￘￘￘ #￘￙￘￙_￘￙￘ pic.twitter.com/BEVyKnDqkj

- ￘￙￘￙ ￘￙￘ (@dawriplusksa) February 9, 2019

;

Pana la urma, golul a venit in poarta lui Al Shabab. In minutul 89, goalkeeper-ul tunisian Ben Mustapha, care a evoluat si la Campionatul Mondial din 2018, a respins eronat un balon si le-a permis celor de la Al Fateh sa inscrie si sa-si treaca in cont toate cele trei puncte.

￘￙￙￘￙ ￘￙￘￙￙ ￙￙￘￘￙ ¬ #￘￙￙￘￘ ¬ ￘￘￙￙ ￘￙￙￘￘￘ ￘￘￘￘￙￙￙ ￘￙￘￙￙￘￙ ￙￙ ￘￙￘￙￙￙￘ 89
￘￙￙￘￘ 1 : 0 ￘￙￘￘￘￘
¬ #￘￙￘￙_￙￘￘_￘￙￘￙￙￘_￙￘￙￘_￘￙_￘￙￙￘￙ ¬
¬ #￘￙￙￘￘_￘￙￘￘￘￘ ¬
¬ #￘￙￘￙_￘￙￘ ¬ pic.twitter.com/ufpu4YHswT

- ￘￙￘￙ ￘￙￘ (@dawriplusksa) February 9, 2019

In urma acestui rezultat, echipa romanilor ajunge la a treia infrangere in 19 etape si cade pe locul 4 in prima liga din Arabia Saudita. Precedentul esec suferit de Sumudica avusese loc pe 23 noiembrie, contra lui Al Nasr, 0-1.

Urmatorul meci al lui Al Shabab se disputa vineri, de la ora 17:30, contra lui Al Wehda, ocupanta pozitiei a cincea.

Articole asemanatoare