Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Sorin Cirtu si discursul in care cuprinde tot fotbalul romanesc: "Ei nu au nici puterea sa comande o apa minerala"

20.02.2019, 11:12 Sursa: Prosport

Sorin Cirtu (63 de ani) e sigur ca Toni Conceicao a fost demis de Nelutu Varga si nu se fereste sa-i atace, indirect, pe oamenii din conducerea celor de la CFR Cluj . Miercuri dimineata, fostul antrenor din Gruia a avut un discurs sincer in direct la ProSport Live.

Cu Conceicao demis si Minteuan interimar, la CFR se stie ca Bogdan Mara, Marius Bilasco si Marian Copilu il vor aduce la echipa pe Dan Petrescu, omul-titlu de anul trecut. Asta la nivel de culise, pentru ca in mediul oficial nu exista nicio reactie din partea conducerii CFR-ului. Pentru Sorin Cirtu, lucrurile sunt clare si, expuse intr-un cadru general, duc catre o singura concluzie, aceea ca paronii din Liga 1 fac si desfac fara sa se consulte cu oamenii pe care-i angajeaza in functii de conducere: "Probabil ca cel care decide acolo, stiti cum e...La noi, in Romania, in general, decide patronul, nu directorul sportiv. Cei din organigrama clubului nu stiu daca au putere sa comande o apa minerala" , a spus Cirtu, la ProSport Live, cu referire la Daniel Stanciu, Bogdan Mara, Marius Bilasco si Marius Copilu, inainte sa faca o scurta analiza a celor trei meciuri ale CFR-ului in 2019: "La meciul cu Hermannstadt nu au jucat de scorul care a fost. La Craiova au fost 15 minute in care au jucat si in repriza a doua toata lumea si-a dat seama ca urma ceva rau pentru Universitatea. Cu Astra nu e un rezultat normal... Cred ca de la bani pleaca totul".

Plecat de la CFR dupa episodul "banca de la Basel", Sorin Cirtu si-a adus aminte de perioada petrecuta in "Gruia" sub conducerea lui Arpad Paszkany si Iuliu Muresan: "Eu m-am intels bine si cu Muresan, si cu Paszkany. Au lasat senzatia ca au fost doi conducatori care au tinut la mine. Eu am clacat atunci pe un fond de oboseala. Astea se mai intampla. Stii cum? A fost si o chestie de orgoliu, si de demnitate. Am comis-o, platesc. Eu cred ca am avut o colaborare buna cu ei. Paszkany era un tip care traia pentru CFR" , a incheiat experimentatul antrenor.

Articole asemanatoare